StrongFirst Barbell 201 radionica

nedjelja, 17. ožujka 2024. /
16:00h - 20:00h

Guerilla Kettlebell gym
Viktora cara Emina 9
51 000 Rijeka, Hrvatska
Cijena: 95 Eura
+ Barbell 101 = 145 Eura (2 radionice)

Maksimalni broj sudionika: 10

Voditelj radionice: Saša Rajnović StrongFirst Certified Team Leader

Prijavite se na e-mail: guerilla.kettlebell@gmail.com
(svoje mjesto rezervirate uplatom)

Radionicu zbog detaljnosti i obraćanja pozornosti na metodiku preporučujemo trenerima, ali prikladna je i za rekreativce koji žele postići više u svom treningu.

Na radionici će biti obrađene osnovne tehnike rukovanja sa šipkom:
1. Military press
2. Zercher čučanj

Military press je nekad bio sastavni dio natjecanja u olimpijskom dizanju i jedna je od najboljih vježbi za razvoj snage u gornjem dijelu tijela. Podizanje velike težine iznad glave je oduvijek bilo mjerilo snage među najsnažnijim ljudima na svijetu. Za postizanje rezultata s minimalnim rizikom od ozljede potrebno je upoznati se s važnim detaljima koji će donijeti razliku u vašem treningu.

Zercher čučanj je pomalo zapostavljen oblik izvođenja čučnja koji je specifičan po načinu držanja šipke s unutrašnje strane laktova. Odlična je vježba za svakog početnika jer ne zahtjeva puno mobilnosti torakalne kralježnice i gležnjeva, što nije slučaj s ostalim verzijama izvođenja čučnja šipkom. Zercher čučanj ne zahtjeva nikakvu posebnu opremu, osim naravno šipke i utega. Može se izvoditi uz pomoć rack-a ali može se izvoditi i s poda.

Nakon radionice svi sudionici dobivaju StrongFirst diplomu kao potvrdu sudjelovanja te priručnik s bilješkama i uputama za izvođenje vježbi. Priručnik također sadrži upute za programiranje treninga.Više o StrongFirst Barbell radionicama možete naći na linku.

*Zbog kvalitete radionice, broj sudionika je ograničen na 10 osoba.