StrongFirst Barbell 101 radionica

nedjelja, 17. ožujka 2024. /
10:00h - 14:00h

Guerilla Kettlebell gym
Viktora cara Emina 9
RIJEKA
Hrvatska

Cijena:
Barbell 101 = 95 Eur
+Barbell 201 (2 radionice) = 145 Eur

Maksimalni broj sudionika: 10

Voditelj radionice: Saša Rajnović StrongFirst Certified Team Leader

Prijavite se na e-mail: guerilla.kettlebell@gmail.com
(svoje mjesto rezervirate uplatom)

Radionicu zbog detaljnosti i obraćanja pozornosti na metodiku preporučujemo trenerima, ali prikladna je i za rekreativce koji žele postići više u svom treningu.

Na radionici će biti obrađene osnovne tehnike rukovanja sa šipkom:
1. Mrtvo dizanje (sumo/konvencionalno)
2. Floor press
3. Bench press

Mrtvo dizanje je osnovna vježba sa šipkom uz koju učite kako stabilizirati kralježnicu i koristiti tijelo kao cjelinu. Uz pravilnu tehniku može biti vrlo korisna u osnaživanju cijelog tijela. Obraćanje pozornosti na detalje je ono što čini bitnu razliku. Mrtvo dizanje može itekako pridonijeti vašem zdravlju - ako ga izvodite ispravno.

Floor press je relativno jednostavna vježba za čije izvođenje nije potrebna dodatna oprema niti puno prostora. Odlična je uvodna vježba za bench press, a zbog brzog učenja tehnike može biti vrlo korisna za početnike u treningu.

Bench press ne treba posebno predstavljati. Jedna je od najpopularnijih vježbi za razvoj snage gornjeg dijela tijela. Uz pravilno izvođenje tehnike, bench press može postati puno više od samo vježbe za prsa. Pravi majstori u treningu snage su naučili koristiti cijelo tijelo kako bi podigli nezamislive težine.

Nakon radionice svi sudionici dobivaju StrongFirst diplomu kao potvrdu sudjelovanja te priručnik s osnovnim detaljima za izvođenje vježbi.*Zbog kvalitete radionice, broj sudionika je ograničen na 10 osoba.